Angyalos Galéria/Angel Gallery
Angyalos Galéria/Angel Gallery
Menü
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
E-mail

 

lastangelheart@gmail.com

     
Daz Studio 3D

DAz Studio Hungary

     
Magyarország
     
Képregények magyarul!
     
Hálózat
     
Filmes Oldalak
     
This is Sparta!
     
Írók és rendezők
     
Vendégek
Indulás: 2010-05-19
     
Akhilleusz győzelme /Triumph of Achilles

    Ez a festményem megrendelésre készült, és reprodukció, az eredetije Korfu szigetén az Achilleion, vagy más néven Sissi palotában   található. Korfu legnagyobb méretű festményeként tartják számon, de sajnos a pontos méretét nem sikerült megtudnom. Az én festményem mérete 150 cm széles, és 70 cm magas, olajfestéket használtam kasírozott vászonra. Általában  nem szeretek másolni, de ezt örömmel tettem, egyrészt a témája miatt, másrészt szép képnek tartom.

1890-ben Erzsébet osztrák-magyar császárné és királyné vásárolta meg ezt a birtokot, és Carito olasz építész tervezte meg rá neoklasszicista stílusban az Achilleion palotát. Erzsébet kedvenc hőse Akhilleusz volt, innen kapta a nevét az épület, és persze a különböző művészeti alkotások legtöbbje is Akhilleuszt dicsőíti.  Ezek egyike ez a festmény is. A trójai háború egyik fő eseménye van megörökítve rajta.

Hektor becsületes küzdelemben legyőzte Akhilleusz legjobb barátját, Patrokloszt. Akhilleusz ezután párviadalban legyőzte Hektort, de elvakult bosszúvágyában nem érte be ennyivel, hanem harci szekere után kötözte Hektort, így gyalázva meg annak testét, a trójaiak pedig szörnyülködve nézték, hogy vonszolja maga után. Ezzel a tettével magára haragította az isteneket, így később Páris eltalálta az egyetlen sebezhető pontján.

   

 Nagy képek!

A  fenti festmény az eredeti, így össze lehet hasonlítani.

 

     

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS • Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe    *****    Mistfall egy csodálatos hely amely elvarázsol játék közben!    *****    Mistfall egy gyönyörû hely amely elvarázsol játék közben!    *****    A horoszkóp a lélek tükre,egyszer mindenkinek bele kell néznie. Rendeld meg a képleted én segítek értelmezni amit látsz!    *****    Hamarosan megjelenik a Csókfülke címû film második része. Premier: 2020 július 24. Ne maradj le semmilyen információról!    *****    Silhouette in the Darkness - Reménykedni valamiben, majd elveszíteni: az jobban fáj, mintha semmit sem reméltél volna.    *****    Enigma Disease ⊱ Egy háborút már önmagában vívni is nehéz; s megmenteni mindenkit? Tudd: nem lehet...    *****    Horoszkóp megrendelések, asztrológiai és ezoterikus olvasmányok, szoftverek, letöltések. Szeretettel várlak az oldalon!!    *****    Részletes személyiség és sors analízis,3 év elõrejelzéssel + ajándék névmisztikai elemzés júliusban. Rendeld meg most!!!    *****    Szeretnél egy nagyon részletes születési horoszkópot, 3 év elõrejelzéssel, vagy egy párkapcsolati elemzést? Rendeld meg!